I dag 18 November har Synnøve bursdag! Hun blir 14 år. Jeg er så utrolig glad i deg Synnøve. Gratulerer med fjårtiss dagen.

Jeg husker egentlig ikke når jeg begynte i samme barnehage som deg, men jeg husker veldig godt at vi var ofte sammen, og at det gikk ikke lang tid før vi ble bestevenner. 9 år som bestevenner er ikke dårlig altså, og det skal fortsatt være mangen fler.

I 7 år, har vi kranglet minst 1 gang vær dag, fordi vi har vært så nære, og vært sammen vær dag. Vi ble rett og slett gal av hverandre. Vi har klart oss. Nå krangler vi aldri lenger. Jeg er så stolt av og være din aller beste venn. Vi er sinnsyke, gale, dumme, ekkle. Men best av alt, oss selv! Vi er den vi er. Jeg er utadvent, du er faen meg så innadvent at nei .. Men, vet du hva? Det stopper ikke meg i og elske deg! Du er min aller beste venn, og jeg elsker deg! Du støtter meg, og ja .. dummer meg ut. Men du er jo søt da.Jeg kan gjøre alt med deg, og vet du hva vi skal på lørdag? Heheh, badeland. HAHAHAH! 

Jeg har så utrolig mangen minner med deg!!

Og jeg kan til og med sove på deg babe:og du låner meg din side og madrass på sengen:


okei, det ser du ikke så bra, men jeg sov godt, hihihi.

Ja.. føler jeg ikke har ord som forklarer hvordan du er..

Gratulerer så utrolig mye med dagen!!


  2 kommentarer på "Gratulerer med dagen Synnøve"

Helene
takk for at du kommenterte da soiund mi . snakk om takknemmelighet, lol
20.nov.2011, 14:01 URL: http://helenedrew.blogg.no
Lotte
Synnøve; Du får mest spørsmål om krigen, så du må vite hvordan krigsføringen var, hvilke våpen de brukte, hvor de forskjellige frontene var osv. du må også vite hvordan tsarene styrte i russland og om hva oktoberrevolusjoen og februarrevolusjonen var ! det er vel det viktigste :-) og så må du vite hva en sosialdemokrat elns er !
20.nov.2011, 20:25 URL: http://www.lottiknott.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 99 answers · Blogg · blogger jeg leser · ekte bergensar · helene's blogginnlegg · hverdags · inspirasjon · kreating 2011/2012 · musikk · rett fra hjertet

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits