For de som ikke vet det, så er Ingrid Kristine min storesøster. Eller, hun skulle ha vært det.. I dag er det akkurat 16 år siden hun døde. Tenk at jeg kunne hatt en storesøster da? Hun hadde vært 17 år nå. Hun hadde blitt 17 ca 2 uker før jeg ble 14. Vi hadde kanskje hjulpet hverandre med å henge opp julelysene på altanen i morgen. Jeg hadde hatt en storesøster. Det er helt uforståelig å tenke på.

Det er på dager som dette, bursdagsdatoen og dødsdatoen, at jeg faktisk forstår hvor mye min lillebror betyr for meg. Tenk om han ikke hadde vært her heller? Jeg har mange ganger ønsket at jeg var enebarn og at Sondre ikke var min bror, men jeg er faktisk ubeskrivelig glad for det!

 

Ingrid Kristine - du skulle vært her.
Du skulle vært her og sett alle vennene mine. 
Du skulle vært her og plaget meg
sammen med dine venner.

Jeg hadde mottat det med glede
om jeg måtte for at du skulle være her.

Ingrid Kristine - Du skulle vært her..
.. her hos meg.I helgen var jeg oppe hos mormor i Austfjorden (Sunnmøre) og besøkte masse slektninger. Hver gang jeg er der oppe får det meg til å tenke på hvor mange jeg har å være glad i, som også er glad i meg. Jeg var hos tante og onkel fra lørdag til søndag og så var jeg og besøkte Morten og Victoria hjemme hos besteforeldrene deres. Morten og Victoria er de beste tremenningene jeg kunne fått. De har faktisk samme dårlige humoren som meg.. Og morten er bare 9 timer eldre enn meg.

Anyway, Austefjorden er et ganske lite sted. Men det er en kirke der, og den kiren har en kirkegård, altså en gravplass. Der ligger Ingrid Kristine begravd. Det er så fint å stå der med den graven. Meg og mamma tente lys og sto og holdt rundt hverandre. Den steinen Ingrid Kristine har fant mamma og pappa i skogen. Det er den mest unike steinen jeg har sett. Den er liten og søt, akkurat som Ingrid Kristine er på bildet vi har i stuen.

Jeg har ingen bilder av Ingrid Kristine eller steinen siden jeg ikke har batteri på kameraet eller noe. Heller ingen bilder av rød-i-trynet-synnøve.

Jeg har fullt av tårer i øynene og bør kanskje slutte å skrive før jeg blir den nye "berit" med oversvømmelser.

synnøve


  4 kommentarer på "Ingrid Kristine! - du skulle vært her"

Margrethe
Åe, sykt fint og rørende innlegg!
01.des.2011, 21:36
helene
Tårer. Synnøve, ikke skriv sånt. Jeg blir så lei meg. Hvorfor akkuratt hun liksom? Vennen, skulle ønske hun var her. Har så lyst og møte din irriterende storesøster <3 Men ikke skriv at hun IKKE er her, for hun lever i hjertene våre, til og med i mitt. Vil så gjerne at du skal ha en storesøster.
Men jeg er din bestevenn, og vis det er noe, så kom til meg. Jeg er din bestevenn for at du skal kunne snakke til meg om det er noe, og vis du har lyst og gråte, så gjør du det på MIN skulder.
Er så ubeskrivelig glad i deg, gull! Kunne ikke byttet deg mot noe.
Lenge leve Ingrid, i våre hjerter!
Loveyou <3
01.des.2011, 22:26 URL: http://helenedrew.blogg.no
Aurora Abrahamsen
Utrolig skjønt innlegg!
01.des.2011, 22:34

veldig fint skrevet, håper det går fint! <3

jeg vet dette er litt utenomtema men; tror du kommer til og bli forfatter, siden på det innlegget du skrev om den stilen du skulle skrive hadde du også bergynt kjempe bra! også dette da!
17.des.2011, 11:14


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 99 answers · Blogg · blogger jeg leser · ekte bergensar · helene's blogginnlegg · hverdags · inspirasjon · kreating 2011/2012 · musikk · rett fra hjertet

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits