*alle bilder er fra weheartit.com*
----------------------------------------------------------------------- 

Selvtillit. Hva er det for noe? Jo, det er å ha tillit til seg selv. Selv - Tillit. Det er noe alle skulle hatt, men mange mangler. Det er alt for mange som sliter med selvtiliten. "Jeg er ikke tynn nok", "Jeg er ikke pen nok" eller "Jeg er ikke så populær som alle andre.

Dette var meg for et år siden (ikke meg på bildet, da). I 8'ende klasse. Selvtilliten min var - som vi sier i Bergen - HELT RÆVKJØRT! Jeg snakket aldri i Spansk-klassen - Redd for å si noe feil. Jeg turte aldri å dumme meg ut på tull en gang - Redd for at alle ville le på ordentlig. Men selvtilliten min er mye bedre nå. Eller den begynte vel å komme litt i 8'ende da meg og Mariam faktisk klarte å synge en sang forran hele A og B klassen + at jeg spillte gitar. Vi fikk STÅENDE applaus.


I begynnelsen av 9'ende klasse begynnte meg, Helene, Mariam og Amalie å sitte i gangen der helsesøster sitt kontor er, rett ved siden av klasserommet vårt. I begynnelsen likte jeg det ikke. Jeg så alle de andre sitte i store gjenger i aulaen. Jeg så de populære jentene sitte med guttene. Jeg skulle gitt masse for å bytte plass med dem. Nå stikker jeg den midterste fingeren langt opp i luften og driter i det! Jeg har forstått at det var akkurat DET som ga meg selvtillit. Det at jeg ikke var nede i aulaen og så de populære folkene jeg ikke kjente, men at jeg satt med mine aller beste venner og bare var meg selv. Jeg kunne ha sittet i bosskuret for den slags skyld, bare jeg hadde mine beste venner.Jeg var veldig opptatt av magen min før. Den var for stor. Jeg likte den rett og slett ikke. Når jeg ser på bilder fra 6. klasse skammer jeg meg til 1000! Jeg gikk i bukser som var store fordi jeg ikke likte beina mine.. Jeg gikk ofte med hettegensere fordi jeg syns jeg var for tykk. Nå vet jeg at jeg ikke er det. Ja, jeg er overvektig, men det synes kke for meg. Vekten er bare et nummer til du kommer så høyt at det er helsefarlig. Jeg trener og jeg spiser sunt, men det har jeg egentlig alltid gjort. Formen er fin både innvendig og utvendig. Jeg har det bra!


Oh, yea I am!

Jeg er en helt annen person nå. Jeg er ikke redd for å si min mening. Jeg snakker i spansk-timene. Sier feil, men prøver igjen. Jeg tørr jo ikke å plutselig stå opp å synge forran hele klassen midt i timen eller noe sånt, men det trenger jeg ikke for å være fornøyd med meg selv. Jeg er den jeg er. Take it or leave it.

Er det noen som ikke har lært seg dette enda? Ja! Jeg ser ofte i facebook kommentarer:
1: Ååå, du er nydelig vennen!
2. Nei! Jeg er ikke pen, du er!
1. Nei, jeg er stygg. Du er mye penere.
2. Snakker du om deg selv?
Kan de ikke bare lukke munnen sin og si takk?

 The final question: Jeg er fornøyd med meg selv! Er du?

synnøve

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 99 answers · Blogg · blogger jeg leser · ekte bergensar · helene's blogginnlegg · hverdags · inspirasjon · kreating 2011/2012 · musikk · rett fra hjertet

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits