Nå har jeg endelig bestemt meg. Jeg skal rydde rommet mitt i dag. (Dette har litt med overskriften å gjøre.. bare vent). Jeg har tenkt å "få orden på livet mitt" nå. Jeg skal bli flinkere med lekser, ikke bråke i timene (dvs. snakke med friendsa mine), ikke få flere annmerkninger og lese mere til prøver så jeg får bedre karakterer. Jeg skal rydde rommet oftere og hjelpe mere til hjemme. Jeg skal starte dagen med et smil, og prøve å være glad så ofte som mulig. Jeg skal klare å blogge midt oppi alt dette.


// itslearning.com // ja, det er mine anmerkninger...
//weheartit.com

Wish me good luck - I need it.


PS: Jeg skal slette alle de innleggene jeg har fra før (utenom bursdags-innlegget fra helene ++) og begynne HELT på nytt!
Du skal få en dag i morgon ... med blanke ark og farvestifter tæll.

 

synnøve
jeg vil vinne

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en av de 40 bloggerne som får goodiebags med Moroccanoil-produkter til hele kr 697,-!

Klikk her for mer info!
I dag 18 November har Synnøve bursdag! Hun blir 14 år. Jeg er så utrolig glad i deg Synnøve. Gratulerer med fjårtiss dagen.

Jeg husker egentlig ikke når jeg begynte i samme barnehage som deg, men jeg husker veldig godt at vi var ofte sammen, og at det gikk ikke lang tid før vi ble bestevenner. 9 år som bestevenner er ikke dårlig altså, og det skal fortsatt være mangen fler.

I 7 år, har vi kranglet minst 1 gang vær dag, fordi vi har vært så nære, og vært sammen vær dag. Vi ble rett og slett gal av hverandre. Vi har klart oss. Nå krangler vi aldri lenger. Jeg er så stolt av og være din aller beste venn. Vi er sinnsyke, gale, dumme, ekkle. Men best av alt, oss selv! Vi er den vi er. Jeg er utadvent, du er faen meg så innadvent at nei .. Men, vet du hva? Det stopper ikke meg i og elske deg! Du er min aller beste venn, og jeg elsker deg! Du støtter meg, og ja .. dummer meg ut. Men du er jo søt da.Jeg kan gjøre alt med deg, og vet du hva vi skal på lørdag? Heheh, badeland. HAHAHAH! 

Jeg har så utrolig mangen minner med deg!!

Og jeg kan til og med sove på deg babe:og du låner meg din side og madrass på sengen:


okei, det ser du ikke så bra, men jeg sov godt, hihihi.

Ja.. føler jeg ikke har ord som forklarer hvordan du er..

Gratulerer så utrolig mye med dagen!!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 99 answers · Blogg · blogger jeg leser · ekte bergensar · helene's blogginnlegg · hverdags · inspirasjon · kreating 2011/2012 · musikk · rett fra hjertet

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits